Wijnactie Spaak & Smaak 2018

Actie met bijzondere streekproducten

Actie: Thuis genieten van de bekroonde wijnen van Domaine De Brabantse Wal

U hebt de mogelijkheid om na uw tocht bekroonde wijnen van Domaine De Brabantse Wal mee naar huis te nemen. U kunt kiezen uit twee soorten. Klein Wonder, welke achtereenvolgens de Bronzen, de Zilveren en de Gouden Medaille van de Lage Landen ontving. En Groot Geluk welke twee maal de Bronzen Medaille ontving.

U kunt wijn vooraf bestellen, tegelijk met uw online reservatie. Geef daar onder “opmerkingen” (onderaan) uw bestelling op onder vermelding van de soort welke u wenst en het aantal flessen. Na het rijden van uw route liggen ze bij het laatste gastadres klaar om mee naar huis te nemen.

De meerprijs is €14,50 per fles. Afrekenen met uw boeking.
Reserveer direct bij uw route

Het verhaal van Domaine De Brabantse Wal

De eerste oogst kleine oogst van Domaine De Brabantse Wal in Ossendrecht werd in 2013 binnen gehaald. Hier begint het verhaal over wijnen waarvan wij nog veel van gaan horen. Bij de wijnkeuring van de jonge witte wijnen van de Brabantse Wijnbouwers stond in het keuringsrapport dat deze wijn een “klein wonder” was. In 2014 werd de eerste oogst binnengehaald wat 261 flessen Klein Wonder opleverde. Op de wijnkeuring de Lage Landen heeft Klein Wonder daarvoor een Bronzen Medaille ontvangen. Een jaar later werd dit een zilveren en weer een jaar later een gouden medaille. De andere wijn van Domaine De Brabantse wal, Groot Geluk, behaalde in 20-15 en 2016 een Bronzen Medaille. Ons sprak de leidraad van de eigenaar sterk aan. “Mensen moeten verrast zijn, anders moet je geen wijn maken”.

Klein Wonder of Groot Geluk?