Hoe werkt het?

Belangrijk om te weten voor u boekt

Hieronder vindt u informatie die belangrijk is om te weten wanneer u wil reserveren of gereserveerd heeft bij Spaak & Smaak:

Reserveren en betalen

Dat kan in 4 stappen:

Stap 1 Kies uw route via een klik op de button. Je ziet meteen de omschrijving van de route en van de gastadressen.
Stap 2 Ga naar het online boekingsformulier (button Direct online reserveren), vul dit compleet in en druk op verzendknop. Vergeet onderaan de Captcha niet aan te vinken.

Stap 3 U ontvangt later per mail een reservatiebevestiging met daarin een directe link naar de betaalmogelijkheden.
Stap 4 Betaal volgens de gevraagde richtlijnen. Indien de betaling is ontvangen, krijgt u geautomatiseerd een bevestigingsmail. Tevens wordt u de uitgebreide routeinformatie gemaild.


Wat krijgt u mee voor onderweg?

  1. De routebeschrijving inclusief kaartmateriaal en met beknopte routeinformatie over de streek.
    • Waar mogelijk wordt er van knooppunten gebruik gemaakt. In Nederland is er op de knooppunten altijd een groot informatiebord aanwezig. Het kan even goed rondkijken zijn, waar deze staat.
  2. Indien gewenst is er voor u ook de uitgebreide routeinformatie beschikbaar.
    • Voor de route “Grenspark Kalmthoutse Heide” zijn de routebeschrijving en de routeinformatie gecombineerd.
  3. Een pechsetje.
  4. Een mand welke u aan uw stuur kan bevestigen om de routebeschrijving gemakkelijk bij de hand te hebben.
  5. De eventueel gehuurde fietsen.
U kunt alles weer bij aankomst op het startadres inleveren.
U ontvangt per 10 deelnemers één set van alles.

Annuleren

Mocht u de dag van uw tocht moeten annuleren, dan kunt u uw reservatie naar een andere geschikte datum in hetzelfde kalenderjaar verplaatsen. Mits u dat tot één dag voor de datum van uw boeking doet. Bijvoorbeeld: u rijdt op zondag. Dan kunt u annuleren tot en met vrijdag. Annuleringen na 1 september kunnen ook naar het volgende kalenderjaar worden verzet. Voor maatwerkopdrachten, opdrachten voor groepen van meer dan 15 personen of die niet onder een standaard arrangement vallen, geldt een periode van een week.


Fietsverhuur

Spaak & Smaak streeft er naar om voor elke fietsroute afspraken over een goede dienstverlening met fietsverhuurders te maken. Deze afspraken houden in dat er bij het startgastadres de fietsen voor u klaar staan en dat u ze daar weer kan inleveren. De fietsen zijn vooraf gecontroleerd op gebreken. U accepteert de fiets bij vertrek in de staat zoals deze verkeert. Mocht deze onverhoopt toch niet voldoen aan uw verwachtingen of er ontstaan complicaties tijdens het gebruik, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de fietsverhuurder Fun4Family. In overleg met Fun4family zal in zo’n situatie naar een passende oplossing worden gezocht. In de routebeschrijving staat hiervoor een telefoonnummer vermeld. In het boekingsformulier wordt daarom ook om het telefoonnummer onderweg van de contactpersoon van de boeking gevraagd. Houd er rekening meer dat er nabij de grens niet altijd bereik is. Spaak & Smaak is geen contractspartij met de fietsverhuurder maar functioneert als intermediair. U kunt wel uw verhuurbestelling via het boekingsformulier opgeven. Tevens ontvangt Spaak & Smaak namens de verhuurder de huurkosten welke bij de boekingsprijs worden opgeteld. De verhuurder zal via het boekingsformulier vragen om voor de huur de leveringsvoorwaarden te accepteren. Zonder acceptatie is er geen fietsverhuur mogelijk. U kunt standaard zowel gewone fietsen met 3 versnellingen als E-bikes huren. De consumentenprijs voor een 3 versnellingen fiets bedraagt € 10,50 per tocht en voor een E-bike € 20,50. Mocht u een ander type fiets willen huren, informeer er dan naar

Fun4family
Hoogerheide
www.fun4family.nl
Contactpersoon Danielle Engelaar
Emailadres info@fun4family.nl
Telefoonnummer in geval van spoed + 31 (0) 6 2286 8338

Heeft u nog meer vragen?

Mail naar info@spaakensmaak.eu of neem telefonisch contact op met +31 (0) 63073 5743 . Marjon Diepenbroek beantwoordt graag uw vragen. Ook als het om boekingen gaat die niet standaard via het boekingsformulier kunnen plaatsvinden, zogenaamde maatwerk- of groepsboekingen.