Hoe werkt het?

Belangrijk om te weten (FAQ)

Hieronder vindt u informatie die belangrijk is om te weten wanneer u wil reserveren of gereserveerd heeft bij Spaak & Smaak:

Heeft u nog meer vragen?

Mail naar info@spaakensmaak.eu of neem telefonisch contact op met +31 (0) 63073 5743 . Marjon Diepenbroek beantwoordt graag uw vragen. Ook als het om boekingen gaat die niet standaard via het boekingsformulier kunnen plaatsvinden, zogenaamde maatwerk- of groepsboekingen.

U wilt gaan reserveren?

Dat kan in 4 stappen:

  • Stap 1 Kies uw route via een klik op de button. Je ziet meteen de omschrijving van de route en van de gastadressen.
  • Stap 2 Ga naar het online boekingsformulier (button Direct online reserveren), vul dit compleet in en druk op verzendknop.
  • Stap 3 U ontvangt per mail een bevestiging en een betalingsverzoek.
  • Stap 4 Betaal volgens de gevraagde richtlijnen. Indien de betaling is ontvangen, krijgt u een bevestigingsmail.

Wat krijgt u mee voor onderweg?

  1. De routeinformatie met een plattegrond, de routebeschrijving en informatie over de streek en de route.
  2. Een pechsetje en een stuurklem voor uw routeinformatie (enkel bij fietsen)

U ontvangt tot steeds per 10 deelnemers één set van alles. De meeste routeinformatie is als tekst met foto’s weergegeven. Soms staan er links naar bijvoorbeeld Youtubefilmpjes met behulp van QR-codes. Deze kunt u desgewenst met een QR-reader via uw smartphone bekijken. In de omgeving van de grens is er soms geen bereik. Let ook op dat dataroamingkosten voor online gebruik fors kunnen oplopen.

Lever alles terug in op het einde van de rit bij het startadres. De routeinformatie wordt digitaal nagestuurd. Na het rijden van de route sturen we een informatieformulier. We horen immers graag wat u er van vond.

Fietsverhuur?

Spaak & Smaak streeft er naar om voor elke fietsroute afspraken met een fietsverhuurder te maken. Deze afspraken houden in dat er bij het startgastadres fietsen voor u klaar staan en dat u ze daar weer kan inleveren. De fietsen zijn vooraf gecontroleerd op gebreken. U accepteert de fiets bij vertrek in de staat zoals deze verkeert. Mocht deze onverhoopt toch niet voldoen aan uw verwachtingen of er ontstaan complicaties tijdens het gebruik, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de fietsverhuurder Fun4Family. In overleg met Fun4family zal in zo’n situatie naar een passende oplossing worden gezocht. Op de routeinformatie staat hiervoor een telefoonnummer vermeld. In het boekingsformulier wordt daarom ook om het telefoonnummer onderweg van de contactpersoon van de boeking gevraagd. Houd er rekening meer dat er nabij de grens niet altijd bereik is. Spaak & Smaak is geen contractspartij met de fietsverhuurder maar functioneert als intermediair. U kunt wel uw verhuurbestelling via het boekingsformulier opgeven. Tevens ontvangt Spaak & Smaak namens de verhuurder de huurkosten welke bij de boekingsprijs worden opgeteld. De verhuurder zal via het boekingsformulier vragen om voor de huur de leveringsvoorwaarden te accepteren. Zonder acceptatie is er geen fietsverhuur mogelijk.

U kunt zowel gewone fietsen met 3 versnellingen als E-bikes huren. De consumentenprijs voor een 3 versnellingen fiets bedraagt € 9,50 per tocht en voor een E-bike € 19,50. Mocht u een ander type fiets willen huren, informeer er dan naar.

Fietsverhuurder: In het Wiel van de Kampioenen op de Brabantse Wal

Fun4family
Hoogerheide
www.fun4family.nl
Contactpersoon Danielle Engelaar
Emailadres info@fun4family.nl
Telefoonnummer in geval van spoed + 31 (0) 6 2286 8338

Wilt u iemand verrassen met een Spaak & Smaakcadeaubon?

Een dag met Spaak & Smaak is een welkom en duurzaam geschenk om onderweg te gaan ontdekken en te genieten. Zowel voor één persoon als voor een groep. Denk daarom eens aan een Spaak & Smaakcadeaubon als relatie- of eindejaars(groeps)geschenk? Wilt u een cadeaubon bestellen neem dan contact met ons op. Mail uw verzoek naar info@spaakensmaak.eu of bel +31 (0) 63073 5743 . De prijs van de bon bedraagt de prijs van de gekozen route + € 3,50 administratiekosten (consumentenprijs). Dit betekent dat de bon op A4-formaat wordt afgedrukt en binnen een week per post naar de contactpersoon van de opdrachtgever wordt toegezonden. Mocht er behoefte zijn hier van af te wijken, geef dat dan door.

Om de bestelling compleet te maken willen we graag nog het volgende van u weten:

De bon is het hele kalenderjaar geldig. Bij bestellingen na 1 september is dat tot het volgende kalenderjaar. De geldigheidstermijn wordt op de bon vermeld.

De bon is exclusief extra drankjes. Deze kunnen bij de gastadressen zelf worden besteld en op locatie worden afgerekend. Mocht u behoefte hebben aan maatwerkafspraken neem dan contact met ons op. Mail uw verzoek naar info@spaakensmaak.eu of bel +31 (0) 63073 5743 .